کد خبر ۴۲۶۹۹ انتشار : ۴ تیر ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۲۴
هدف اصلی تغییرات مدنظر 2030 در ایران

ابعاد پنهان 2030 در اضمحلال سنّت‌های آموزشی-تربیتی حوزه علمیّۀ قم

به استحضار بزرگان حوزه و روحانیّت می رساند، مطابق «راهبرد چهارم »2030 که به حوزۀ آموزش و پرورش ملّی مربوط است، دایرۀ «دستکاری‌های آموزشی» فقط محدود به «آموزش پرورش» یا «آموزش عالی» یا «آموزش های همگانی» و «فنی و حرفه ای» نیست، بلکه کاملا و اکیدا به «محتوای آموزشهای دینی مدارس علمیّه» و «نظامات آموزشی و تربیتی حوزه علمیّه» هم مربوط است.
سرویس فرهنگی پایگاه 598؛ اجمالا به استحضار بزرگان ساکت و بی تفاوت حوزه و روحانیّت می رساند، مطابق «راهبرد چهارم »2030 که به حوزۀ آموزش و پرورش ملّی مربوط است، دایرۀ «دستکاری‌های آموزشی» فقط محدود به «آموزش پرورش» یا «آموزش عالی» یا «آموزش های همگانی» و «فنی و حرفه ای» نیست، بلکه کاملا و اکیدا به «محتوای آموزشهای دینی مدارس علمیّه» و «نظامات آموزشی و تربیتی حوزه علمیّه» هم مربوط است. بر اساس 3هدف عالی 2030 که عزم کرده تا سال 2030میلادی تمام نظامات آموزشی و تربیتی کشورهای جهان را ذیل:
- «تساوی جنسیّتی»
- «حقوق بشر»
-و «توانمندسازی زنان و دختران»

متحوّل کند، حوزه علمیّه و خصوصا «حوزه های بانوان» از دایرۀ این تغییرات خارج نیست و بلکه هدف اصلی تغییرات مدنظر این سند در ایران است. خصوصا اینکه هماره آموزشهای حوزوی و مذهبی بوده اند که هسته های نظری و عملی مقاومت فرهنگی را در برابر جهانی سازی فرهنگی آمریکایی شکل داده اند؛ بر این اساس حوزه تراز 2030 باید نشان دهد که نظامات آموزشی و تربیتی او نه تنها منافاتی با حقوق بشر غربی و زنانگی آمریکایی ندارند بلکه با تغییراتی که ناظر به همگرایی جهانی ایجاد می کنند باید نشان دهند که کاملا در راستای آن هستند.

در زیرکی دست اندرکاران داخلی 2030 همین بس که هرگز به ابعاد دخالتهای زهر آگین 2030 در امورات  آموزشی حوزه و روحانیّت دلالت نمی دهند.
برچسب ها :قم
شماره پیامک قم نا: 50001717150598رایانامه: info@Qumna.com