کد خبر ۶۰۷۶۱ انتشار : ۱ خرداد ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۲۶
انتقاد آیت‌الله سبحانی از انتشار کتاب «صراط های مستقیم»؛

چگونه به کتابی که خلاف قرآن است، مجوز داده اند؟

این مرجع تقلید راه حق و صراط مستقیم را یک راه دانست و تصریح کرد: کتابی با عنوان صراط‌های مستقیم منتشر شده است که برخلاف متن قرآن است، نمی‌دانم که چگونه اجازه انتشار این کتاب داده شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر قم (قم‌نا)، به دنبال اعطای مجوز از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و انتشار کتاب عبدالکریم سروش با عنوان «صراط های مستقیم» توسط یک ناشر داخلی، آیت الله سبحانی به این موضوع واکنش نشان داد.

 

آیت‌الله جعفر سبحانی ظهر امروز در جلسه تفسیر قرآن در مجتمع آموزش عالی فقه با اشاره به امان دادن رسول اکرم(ص) به مشرکان اظهار کرد: گروهی از مشرکان از پیامبر(ص) امان خواستند تا در مورد اسلام تحقیق کنند، خداوند در سوره توبه به رسول اکرم(ص) فرمود اگر کسی از مشرکین از تو امان بخواهد تا در میان مسلمانان بماند و معارف توحیدی خداوند را بشنوند و ببیند، به او امان و پناه بده.

وی ادامه داد: کسی که آیات الهی را بشنود و ایمان نیاورد، شخص جاهلی است و در این جا نقص از خداوند نیست.

استاد برجسته حوزه علمیه قم با بیان اینکه  اسلام دین آزادی است افزود: دین اسلام جاذبه دارد و کسانی که در جوامع و خانواده‌های غیراسلامی رشد کردند، این جاذبه را بیشتر از ما درک می‌کنند.

آیت‌الله سبحانی راه حق و صراط مستقیم را یک راه دانست و تصریح کرد: کتابی با عنوان صراط‌های مستقیم منتشر شده است که برخلاف متن قرآن است، نمی‌دانم که چطوری اجازه انتشار این کتاب داده شده است.

وی ادامه داد: زمانی که گردشگران خارجی در کشورمان، احترام و امانتداری را از طرف مردم ببیند، همین رفتارها تبلیغ عملی اسلام است. برای اینکه مردم را به این دعوت کنیم، نیاز به منطق قوی داریم، این منطق قوی می‌تواند که نگاه دیگران را تغییر بدهد.

استاد برجسته حوزه علمیه قم افزود:  اگر علاقه مند به حضور در بین مردم هستیم، باید در قلب مردم نفوذ کنیم، نمی‌توان قلب کسی را خرید.

 

عهد بین مسلمین و مشرکین، موقت است

در شرایطی که امریکا از توافق ایران با گروه 5+1 بر سر موضوع هسته ای (برجام) خارج شده است و موضوع ادامه این توافق با کشورهای اروپایی مطرح می باشد، آیت‌الله سبحانی با اشاره به شرط پیمان بستن بین دو گروه اظهار کرد: پیمان بین دو طرفی بسته می‌شود که با هم حد مشترک داشته باشند، اگر عهدی بین مسلمانان و مشرکان بسته می‌شود، بنابریک ضرورت است و عهد موقت است، قدر مشترکی بین مشرکان و خداوند نیست و مشرکان نیز به پیمان‌ها وفادار نمی‌مانند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مشرکان با رسول اکرم(ص) در حدیبیه پیمان بستند و براساس آیات قرآن پیامبر(ص) تا زمانی که مشرکان بر این پیمان وفادار ماند، رسول اکرم(ص) نیز به آن وفادار ماند. البته پیمان مشرکان پیمان درستی نیست.

شماره پیامک قم نا: 50001717150598رایانامه: info@Qumna.com