کد خبر ۷۳۷۵۵ انتشار : ۱ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۳۰
در حاشیه تقدیر از مستندسازان و تصویر برداران عرصه دفاع مقدس و جبهه مقاومت:

مستند «برای نبل برای الزهرا» جزو مستندهای تأثیرگذار عصر حاضر است

مستند «برای نبل برای الزهرا» تصاویری از مأموریت جعفر طیار سپاه قم بوده که از اول قرار بر رسانه‌ای شدن این مأموریت نبود، اما برحسب خواست خدا تصاویری از این مأموریت برای آزادسازی نبل و الزهرا تهیه شد و با همکاری دوستان هنرمند این مستند ساخته شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قم‌نا)، نشست رسانه‌ای با عنوان «رسانه، دفاع مقدس و مقاومت» ظهر امروز در سالن جلسات اداره کل ارشاد استان با حضور اصحاب رسانه، پیشکسوتان عرصه رسانه در دفاع مقدس و فعالان رسانه‌ای و هنری قم برگزار شد.

در ابتدای این جلسه مدیرکل ارشاد استان قم نسل جوان حاضر کشور را نسلی پراهمیت برشمرد و اظهار داشت: با توجه به هجوم فرهنگی دشمن علیه فرهنگ مقاومت، حتی یک فریم فیلم و عکس توانایی اثرگذاری در افکار جوانان خواهد داشت.

سید موسی حسینی کاشانی مستند «برای نبل برای الزهرا» را از جمله مستندهای تأثیرگذار عصر حاضر دانست و افزود: رسانه‌ها باید هر چه بیشتر در معرفی و شناخت دفاع مقدس و مقاومت اسلامی تلاش کنند تا جلوه‌های زیبا و تأثیرگذاری را در ذهن افراد باقی بگذارند.

وی بر پاسداری از  خون شهدا و فرمان‌برداری از مقام معظم رهبری تأکید و خاطرنشان کرد: باید گنجینه مستندسازان و عکاسان هشت سال دفاع مقدس را قدر دانست، چرا که هنوز آثار ماندگاری از آن دوره قابلیت استخراج مضمون و نمایش را دارد.

مدیرکل ارشاد استان قم ادامه داد: مستند روایت فتح از جمله مستندهای اثرگذار بوده و همین الان بچه‌های مستندساز و عکاس در حال فعالیت در زمینهٔ مقاومت و دفاع مقدس هستند و خدا را شکر قدم جا قدم‌های بزرگانی چون شهید آوینی می‌گذارند.

میثم آقاجان‌پور تصویربردار مستند «برای نبل برای الزهرا» نیز درباره اهمیت نقش رسانه سخن گفت و اظهار داشت: مستند «برای نبل برای الزهرا» تصاویری از مأموریت جعفر طیار سپاه قم بوده که از اول قرار بر رسانه‌ای شدن این مأموریت نبود، اما برحسب خواست خدا تصاویری از این مأموریت برای آزادسازی نبل و الزهرا تهیه شد و با همکاری دوستان هنرمند این مستند ساخته شد.

وی با اشاره به کتاب دغدغه‌های فرهنگی مقام معظم رهبری افزود: مقام معظم رهبری در سال 73 در عرصه فرهنگ اعلام دغدغه کرده است و کسانی که توانایی فعالیت در این عرصه را دارند باید دست‌به‌کار شوند تا راه شهید آوینی را که تأثیرگذاری عمیقی در فرهنگ و دفاع مقدس داشته است را ادامه دهیم.

در ادامه بیطرفان از رزمندگان حوزه تبلیغات در هشت سال دفاع مقدس با بیان خاطراتی اهمیت رسانه و مستند را در آن دوره را یادآوری کرده و اظهار داشت: همه ما از دوران دفاع مقدس خاطرات تلخ و شیرینی داریم که در رأس همه این خاطرات آزادسازی خرمشهر بود، آزادی خرمشهر یکی از خاطرات ماندگار است و صدای گوینده آزادی خرمشهر در گوش ما زنگ می‌خورد.

وی بر نقش پراهمیت بسیجیان در ثبت خاطرات دفاع مقدس تأکید کرد و گفت: با اینکه من سن کمی در آن دوران داشتم وارد جبهه شدم و در ابتدا همراه دوست شهیدم مجید شالبافان در واحد تخریب و سپس در واحد تبلیغات فعالیت کردم، واحد تبلیغ یکی از مهم‌ترین واحدهای بسیج بود که نقطه عطف مستندسازان در آن دوران بود.

در انتهای جلسه از میثم آقاجان پور تصویربردار مستند «برای نبل برای الزهرا»، بیطرفان مستندساز و رزمنده واحد تبلیغات، جعفری تنها مستندساز در دوران دفاع مقدس و انقلاب و حسن عنایتی از رزمندگان و پیشکسوت رسانه تقدیر شد.

 

شماره پیامک قم نا: 50001717150598رایانامه: info@Qumna.com