کد خبر ۸۲۱۳۱ انتشار : ۱ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۰۷
از بین رفتن میلیاردها تومان پول بیت‌المال توسط شهرک‌ سازان/

توسعه شهرک شکوهیه در وسط کمربندی جدید قم!!! +اسناد

درحالی که «شرکت شهرک‌های صنعتی استان قم» در حال توسعه و احداث «زون تخصصی كفش و دمپايی ماشينی» در اراضی موسوم به 96هکتاری است که این زمین‌ها پیش‌تر در مسیر طرح «کمربندی جدید قم» قرار داشته است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قم‌نا)، اواخر خرداد ماه سال جاری بود که طرح توسعه شهرك صنعتی شكوهيه تحت عنوان «زون تخصصی كفش و دمپايی ماشينی» آغاز شد.

پروژه‌ای که با خرید و یا اختیار گرفتن بخشی از اراضی 96 هکتاری «شرکت شهرکهای صنعتی استان قم» و با تغییر کاربری فضای سبز به کاربری صنعتی و با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و استاندار قم کلنگ آن بر زمین زده شد و به گفته معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری قم، شهرک خصوصی کفش و دمپایی تعهد داده است که افتتاح فاز نخست این شهرک تا دهه فجر انجام شود.

اما بر اساس نقشه‌ها و شواهد موجود، فاز توسعه 96 هکتاری شهرک شکوهیه درست در محلی در حال احداث است که پیش‌تر بنا بوده کمربندی جدید قم از آن‌جا بگذرد.

پس از سالها کار کارشناسی، مطالعات فنی توسط دستگاه‌های مربوطه ، مهر ماه امسال، معاون عمرانی استانداری قم و پس از وی استاندار قم  ازکلنگ زنی کمربندی جدیدی در قم همزمان با دهه فجرخبر داد. «محسن بهشتی» معاون امور عمرانی استاندار قم با اشاره به نیاز جدی برای راه اندازی این کمربندی جدید، خاطرنشان کرد: "گسترش شبکه آزادراهی کشور، افزایش ضریب ایمنی در سفر و تسهیل در عبور و مرور در محورهای مواصلاتی استان از اهداف این پروژه است که امیدواریم با مشارکت و هماهنگی همه دستگاه‌های اجرایی، در کوتاه ترین زمان به بهره برداری برسد".

کمربندی جدید قم به طول 114 کیلومتر با هزینه بالغ بر 2هزار میلیارد تومان که 30درصد آن آورده دولت است، از دو بخش کمربندی غربی حدفاصل قم ـ سلفچگان ـ راهجرد به طول 74 کیلومتر و کمربندی جنوبی حدفاصل طرلاب تا آزادراه امیرکبیر به طول 40 کیلومتر تشکیل شده و نقطه اتصال آن با آزادراه قم ـ تهران کیلومتر 11 است و نقطه شروع و اتصال آن به جاده قدیم قم تهران و اتوبان در همین مسیر در حد فاصل کیلومتر 11 اتوبان قم-تهران و هم راستا با جاده قدیم اتوبان قم-تهران است.

حالا بر اساس نقشه‌ها و شواهد موجود، بخشی از مسیر این پروژه ملی از بخشی از اراضی شهرک صنعتی شکوهیه متعلق به «شرکت شهرکهای صنعتی استان قم» عبور خواهد کرد و طبق لايحه قانوني نحوه خريد و تملك اراضی و املاك برای اجرای برنامه‌هاي عمومی، عمرانی و نظامی دولت که در 12 ماده قابل دسترس است؛ نهاد مذبور که در این پروژه اداره کل راه و شهرسازی است، می‌بایست به میزانی که در مسیر این پروژه است زمین های موجود را تملک کند.

به عنوان نمونه سند زیر نشان می‌دهد اداره راه‌ و شهرسازی استان قم در تاریخ 95/11/3 مطالعه طرح احداث کمربندی جدید قم را آغاز و طی نامه‌ای جهت دریافت مشاوره و استعلام در تاریخ 95/12/18 به همه ادارات مرتبط با این طرح رونوشت کرده و پس از کلی کش و قوس و نامه‌نگاری، نهایتا در شهریور سال 1397 در سازمان برنامه و بودجه کشور برای آن ردیف بودجه درنظر گرفته شد.

بدیهی است این تعیین ردیف بودجه و تایید نهایی این پروژه، منوط به دریافت استعلام از تمامی دستگاهها و پایان مطالعات کارشناسی آن بوده است. پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قم‌نا) در تحقیقات خود به بخشی از این استعلام‌ها و پاسخ دستگاهها مربوط دسترسی پیدا کرده‌است. (سند شرکت گاز)

در همین زمینه «عباس فراهانی» معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان قم در گفت‌‌وگو با پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قم‌نا) با تاکید بر این‌که هیچ مکاتبه‌ای از سوی «شرکت شهرک‌های صنعتی شکوهیه» در خصوص انجام فاز توسعه شهرک شکوهیه انجام نشده است؛ اظهار داشت: "در رابطه با این پروژه سه سال پیش از همه دستگا‌ه‌ها استعلام کردیم و حدود کمربندی نیز به همه ابلاغ شد؛ اما «شرکت شهرک‌های صنعتی شکوهیه» با وجود اطلاع از کم و کیف ماجرا از تمکین به این ابلاغیه‌ها استنکاف کرد".

جالب اینجاست جناب سرمست که در مراسم کلنگ‌زنی طرح توسعه شهرک شکوهیه حاضر شده بود؛ روز گذشته 29دی از کلنگ‌زنی پروژه کمربند جدید قم در دهه فجر امسال خبر داده که این خود حکایت از عدم اشراف آقای استاندار به مسائل استان است.

هزینه ساخت این کمربندی بیش از دوهزارمیلیارد تومان برآورد شده، از طرفی برآورد خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قم‌نا) از هزینه‌های توسعه فاز جدید شهرک شکوهیه میلیاردها تومان است! حال جای سوال است که «شرکت شهرک‌های صنعتی شکوهیه» بر چه مبنایی اقدام به توسعه شهرک شکوهیه در مسیر این کمربندی کرده است!؟ آیا می‌توان گفت که این شرکت به عنوان متولی ساخت واحدهای صنعتی در شهرک شکوهیه از این همه نامه‌نگاری و کاغذبازی مطلع نبوده است!؟ در صورت خسارت به بیت المال چه کسی پاسخ‌گوی چنین اقدامات خودسرانه‌ای خواهد بود!؟

https://t.me/qomna_com

https://www.instagram.com/qomna_com/

.

.

.

شماره پیامک قم نا: 50001717150598رایانامه: info@Qumna.com
0
۲ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۰۷:۱۴

در این خبر رسمی هزینه این پروژه توسط شهرکهای صنعتی نوشته شده است.

http://qom.isipo.ir/index.jsp?fkeyid=&siteid=1&pageid=432&ostan=&code=18&newsview=6402

پاسخ
1
۲ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۰۷:۱۵

رانت و تبانی در این پروژه کاملا مشهود است
دستگاههای نظارتی ورود کنند

پاسخ
1
۲ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۰۰

نباید اجازه ساخت داده شود

پاسخ
1
۳ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۵۷

متاسفانه اطلاعات ناصحیح است.
اولا هرگونه تغییر کاربری از اراضی زراعی و باغها به صنعتی در کمیسیون قانون حمایت از اراضی و باغها به تصویب می رسد که درخصوص اراضی 96 هکتاری این اتفاق رخ داده و مدیرکل راه و شهرسازی هم عضو کمیسیون است.
در ثانی موضوع در کارگروه امور زیربنائی به تصویب رسیده که دبیر کارگروه مدیرکل راه و شهرسازی است.
پس به نظر می رسد باید معاون اداره راه و شهرسازی ی سوال از رئیسش بپرسه تا بیشتر در کم و کیف قضایا قرار بگیرد

پاسخ
کاوش ۳ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۳۷

صحیح، آقای صبوری و .. در اینجا عضو بودند؛ اما خرداد 98 از فضای سبز به صنعتی تغییر کاربری داده شده و نکته مهمتر پروژه کمربندی از خیلی وقت پیش داره اجرا میشه. به جای اینکه از نهادهای ذی ربط استعلام بشه الان داره فرافکنی میشه!

۳ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۹:۴۵

دقیقا همينطوره
اتفاقا ریشه تضییع همينجاست
لطفا نویسنده محترم سابقه ایجاد کمربندی رو بررسی کنه
چقدر از آن در گذشته یعنی زمان اداره راه و ترابری سابق تا الان اجرا شده؟ وضعیت قسمتهاي که تا الان اجرا و به دلایل مختلف تخریب شده از جمله از بین رفتن آبروهای احداثی و... چيه؟
چرا چندبار نقشه اون تغییر کرده؟
تاکنون چقدر هزینه شده و با اجرای نقشه جدید تکلیف هزینه های قبلی چی؟
مگر دستگاههاي دولتی دیگر می تونن کارهایشان رو متوقف کنند تا هرچندوقت یکبار طرحها تغییر کنه؟

۵ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۰۸:۴۵

چرا فرافکنی است کاوش خوان!!!!

0
۳ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۱۴

جای سوال است که دستگاههای نظارتی چرا سکوت کرده اند.
مردم انتظاردارند سیاست های مبارزه با فساد ایت الله رئیسی را هم در دستگاههای قضایی قم مشاهده کنند.

پاسخ
۳ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۹:۳۲

اول باید دید معنی فساد چيه؟
فساد هرگونه فعل یا ترک فعلی است که توسط هر شخص حقیقی یا حقوقی به صورت فردی، جمعی یا سازمانی که عمداً و با هدف کسب هرگونه منفعت یا امتیاز مستقیم یا غیرمستقیم برای خود یا دیگری، با نقض قوانین و مقررات کشوری انجام پذیرد یا ضرر و زیانی را به اموال، منافع، منابع یا سلامت و امنیت عمومی و یا جمعی از مردم وارد نماید نظیر رشاء ، ارتشاء ، اختلاس و...
به نظر شما واگذاری زمین به تولید کنندگی کفش و دمپایی توسط شهرکهای صنعتی که یک شرکت صددرصد دولتی است و عواید حاصل از فروش آن به حساب خزانه جمهوری اسلامی ميره در اراضی 96 هکتاری منطبق با تعریف فساد است؟
غيرازاين که پس از ایجاد کارخانه کلی واحد تولیدی شروع بکار میکند و رونق تولید اتفاق میافتد؟
به نظر می رسد باید در بکارگیری اصطلاحات قدری تامل کنیم

0
۳ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۱۶

متاسفانه اطلاعات ناصحیح است.
اولا هرگونه تغییر کاربری از اراضی زراعی و باغها به صنعتی در کمیسی........ .

به نظر میرسه اینجا بحث شرکت شهرکهای شکوهیه بعنوان متخلف است

پاسخ
2
۳ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۲۰:۳۲

لطفا در سالی که شرکت شهرکها بدون ادعا و هیاهو درحال ثبت آمار جدید در واگذاری اراضی به تولیدکنندگان محترم هست منصفانه قضاوت کنیم

پاسخ
0
۶ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۵۱

اول باید دید معنی فساد چيه؟
فساد هرگونه فعل یا ترک فعلی است که توسط هر شخص حقیقی یا حقوقی به صورت فردی، جمعی یا سازمانی که عمداً و با هدف کسب هرگونه منفعت یا امتیاز مستقیم یا غیرمستقیم برای خود یا دیگری، با نقض قوانین و مقررات .....

بزرگوار یا شما بی خبرید یا از کارکنان شهرک های صنعتی شکوهیه هستید، بوی گند فساد ا نجا بلند شده به یاری خدا دست تبانی کنندگان و ویژه خاران توسط دستگاه قضایی قم قطع خواهد شد.

پاسخ
0
۶ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۵۲

1
۳ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۲۰:۳۲
لطفا در سالی که شرکت شهرکها بدون ادعا و هیاهو درحال ثبت آمار جدید در واگذاری اراضی به تولیدکنندگان محترم هست منصفانه قضاوت کنیم

پاسخ
مدیرعامل قبلیتون هم ر اساس خبر خودتون رکورد واگذاری را شکست تلبته چه شکستنی

پاسخ