کد خبر ۳۹۵۱۲ انتشار : ۵ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۵۳
حسن عباسی در قم:

کارنامه دولت مهم‌ترین رقیب روحانی است / تقابل انقلابیون و لیبرال‌ها در انتخابات آینده

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال امنیت بدون مرز گفت: مهم‌ترین رقیب روحانی در انتخابات آینده کارنامه دولت است، مردم در برجام گشایش اقتصادی ندیدند و رشد بیکاری، از دست رفتن اعتماد عمومی و افزایش ناامیدی از دیگر مشکلات است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر قم ،حسن عباسی دوشنبه شب در نشست بصیرتی که در مسجد جامع خاتم‌الانبیا پردیسان قم برگزار شد، با بیان انقلاب اسلامی به راحتی به دست نیامده است، اظهار کرد: اگر قدردان این نعمت نباشیم خداوند متعال انقلاب را از مردم ایران خواهد گرفت به همین دلیل باید خداوند متعال را به دلیل انقلاب اسلامی شکر کنیم.

وی با اشاره به اینکه هزار شهید از سوی ایران اسلامی برای دفاع از حرم ائمه اطهار(ع) تقدیم شده‌اند، اضافه کرد: نزدیک به 320 هزار نفر از مردم سوریه شهید شده و بسیاری از نقاط این کشور تخریب شده است اما مردم این کشور درس مقاومت و ایستادگی را آموختند.

رئیس اندیشکده یقین خاطرنشان کرد: حضور رزمندگان ایرانی در کشورهای عراق و سوریه چهره جدیدی را از این کشورها به نمایش گذاشته و سبب گسترش بیداری اسلامی شده است.

وی با تاکید اینکه نظام سرمایه‌داری به ارزش‌های مختلف به عنوان یک کالا نگاه می‌کند، تصریح کرد: نظام سرمایه‌گرایی ضربه شدیدی به حیثیت انسان زده است و از این مخلوق به عنوان یک کالا استفاده می‌کند در حالی که بر اساس آموزه‌های دینی انسان یک ارزش بوده که روح خود را از خداوند متعال گرفته است.

عباسی از قیمت‌گذاشتن نظام سرمایه‌داری برای انسان‌ها یاد کرد و گفت: اگر انسان‌ها به سمت داشتن بها و ارزش حرکت کنند می‌توانیم به تعالی و پیشرفت مورد نظر برسیم؛ این روزها که عزادار شهادت آتش‌نشانان خدوم هستیم نمایش حس بزرگ همدلی مردم استان‌های مختلف کشور نشان از وجود جوهر ایثارگری در فطرت انسان‌هاست.

وی با اشاره به اینکه فطرت انسان‌ها واکنش‌های مثبت را به دنبال دارد، عنوان کرد: بوی بد زندگی افرادی که به دنبال فیش‌های نجومی هستند همگان را آزار می‌دهد اما در نقطه مقابل نیز هیچ فردی نمی‌تواند نسبت به اشخاصی که به دنبال فداکاری و ایثار هستند، بی‌توجه باشد.

عباسی با بیان اینکه خداوند متعال برای انسانی که رانت‌خوار بوده و فیش‌های نجومی دارد بهایی قائل نیست، مطرح کرد: انسانی که به دنبال افزایش ثروت است خود را به نفس و رضایت دیگران فروخته است و کاری به خداوند متعال ندارد به همین علت او را بشارتی از سوی خداوند متعال نیست.

وی خاطرنشان کرد:  طی دو سه روز اخیر که ترامپ دولت ضعیف شده آمریکا را در اختیار گرفته با مخالفت‌های بسیاری روبه رو شده است، بانکدار صهیونیستی که در جریان‌های مختلف دشمن‌های داخلی نظام اسلامی را تغذیه می‌کند اکنون برای ترامپ خط و نشان کشیده که او را زمین بزند به همین علت برای تظاهرات مردم آمریکا هزینه می‌کند؛ در شرایط کنونی نظاره می‌کنیم که لیبرالیسم در فرهنگ، سیاست و نظام اجتماعی در حال سقوط است.

این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه دموکراسی، سیاست، فرهنگ و اقتصاد آمریکایی با دولت ترامپ در حال سقوط است، مطرح کرد: لیبرالیسم جهانی در حال فروپاشی است که امام این مژده را در سال 67 مطرح کردند.

وی افزود:‌ برخی از دشمنان داخلی حکومت لیبرالیسم را به شیوه‌ای بزرگ می‌بینند که نمی‌توانند شکست این حکومت را تصور کنند چراکه با ضعیف ایمان خود شیطان را بزرگ کرده‌اند در حالی که ایالات متحده بدون شلیک یک گلوله در حال آب شدن است و این امپراطوری ظالم تفکر لیبرالیسم را نیز همراه خود از بین می‌برد.

عباسی بی‌توجهی نسبت به مباحث اصلی را محوریت تفکر لیبرالیسم فرهنگی دانست و تصریح کرد: در حوزه اقتصادی بر اساس تفکر لیبرالیسم ربا حرام نیست و هر فردی می‌تواند بر اساس خواسته‌های خود عمل کند.

وی یادآور شد: فیلسوف‌هایی که به اصالت منفعت اعتقاد دارند به دنبال ربا و جنگ با خدا هستند و در دیدگاه آنها هر چیزی مباح است و حرام و مکروه تعریفی ندارد به همین علت اگر لیبرالیسم در جامعه یهودی، مسیحی و اسلامی نفوذ پیدا کند حرام و حلال از بین می‌رود.

عباسی با اشاره به اینکه تمدن غرب در اقتصاد شکست خورده است، تصریح کرد: در شرایطی باراک اوباما دولت آمریکا را تحویل ترامپ داده است که 60 تریلیون دلار بدهی بانکی در اقتصاد جهان وجود دارد و برخی کشورها از جمله آمریکا در وضعیت قرمز هستند؛ ترامپ 20 تریلیون دلار بدهی دارد در حالی که درآمد کل کشور او کمتر از چهار تریلیون دلار است.

وی با بیان اینکه دستاورد لیبرالیسم اقتصادی در آمریکا به خوبی قابل مشاهده است، مطرح کرد: اگر تظاهرات مخالفان ترامپ انجام نشود و شعارهای انتخاباتی او اجرایی شود باز هم آمریکا دچار مشکل اقتصادی است.

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال امنیت بدون مرز خاطرنشان کرد: اکنون در سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی میراث‌دار ناتوانی‌ها و ضعف‌هایی هستیم که جوانان فکر می‌کنند این نتایج منفی اسلام بوده در حالی که ضعف، شکست و ناکارآمدی نتیجه پیاده‌سازی تئوری‌های لیبرال است.

وی با تاکید بر اینکه دولت‌های مختلف به اسم اسلام به دنبال ترویج افکار لیبرالی بوده‌اند، اضافه کرد: برخی دولت ها ظاهر اسلام را داشته اما در مبانی نظریه‌ای به سهولت به سمت لیبرالیسم حرکت کرده اند در حالی که اکنون این وضعیت باید تغییر کند.

عباسی با اشاره به اینکه وزیران دولت علنی در تریبون‌ها مطرح می‌کنند که توسعه کشور نیازمند فرهنگ لیبرالی است، تصریح کرد: برخی افراد که در گذشته با مطرح کردن آموزه‌های لیبرالیستی از مسؤولیت خود برکنار می‌شدند اکنون به اسم اسلام و با آرمان لیبرال رای اعتماد می‌گیرند هرچند پایبند به قرآن و قانون اساسی هم نیستند و به صراحت گفته‌اند که باید لیبرالیسم را در جامعه اسلامی پیاده‌سازی کنیم.

وی ادامه داد: با توسعه فرهنگ لیبرال چیزی از اسلام باقی نمی‌ماند و مردم در جایی که مشکلات را می‌بینند از ناتوانی اسلام سخن می‌گویند؛ دور کردن مردم جامعه از اسلام یک نکته کلیدی است چراکه گروه حاضر در بدنه حکومت ظاهر دینی دارند اما عامدانه یا غافلانه به دنبال ترویج اندیشه‌های غربی‌های لیبرال هستند.

عباسی با بیان اینکه نظام اسلامی نباید بعد از 38 سال از نفوذ لیبرال ضربه بخورد، گفت: هر فردی که به آرمان‌ها پایبند نیست و جایگاه‌های حکومت را اشغال کرده باید با عنوان اشغال کننده جایگاه‌های حکومت به مردم معرفی شوند.

این استاد برجسته دانشگاه با تاکید بر اینکه لیبرالیسم درحال سقوط است، مطرح کرد: سه سال گذشته مهم‌ترین شهر ایالات متحده ورشکست شد و برخی افراد نخواستند این موضوع را گوش‌های جامعه بشنود؛ گاهی کارگران برخی کارخانه‌های کشور در مکان‌هایی تجمع می‌کنند اما در هیچ شهری تاکنون اعلام ورشکستگی نکرده‌اند.

وی اضافه کرد: اکنون به همه افرادی که خوش بینانه به کدخدا نگاه می‌کردند اثبات شده است که مرز میان خوش‌بینی و ساده‌لوحی ضعف ایمان به خدا یا قوت ایمان به دشمنان خداوند متعال است.

عباسی از تصویب قانون داماتو یاد کرد و گفت: دولت داشته‌های خود را در مذاکرات روی میز گذاشت و ماه‌های آخر عمر خود اجازه تصویب قانون‌ها و برنامه‌های مخالف نظام اسلامی را صادر کرده و کشور را با دیوانه زنجیری آمریکا رها کرده که اندیشمندان آمریکایی به او نامه می‌زنند که برجام را پاره نکند.

وی با بیان اینکه ایالات متحده ضعیف‌ترین دوره خود را در فرهنگ، اقتصاد و حوزه‌های دیگر طی می‌کند، مطرح کرد: جمهوری اسلامی در حوزه‌های مختلف نسبت به گذشته قوی‌تر شده است و به عنوان یک ابرقدرت منطقه‌ای و بازیگر حیاتی در حال نقش‌آفرینی در کشورهای مختلف است، این دستاورد نشان از تلاش‌های گسترده مجاهدان انقلابی بوده که کاری به کدخدا نداشته و به خداوند ایمان دارند.

عباسی با تاکید بر اینکه مردم دیگر کدخدا را قبول ندارند، عنوان کرد: مراجع تقلید در هفته‌های اخیر گلایه خود را مطرح کردند که گذاشتن تخم‌مرغ‌ها در سبد برجام و گره زدن مشکلات کشور به سیاست خارجه اشتباه بوده است.

این کارشناس مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: اگر کسی اسلام لیبرالی را پیاده‌سازی کند به دنبال التقاطی فکر کردن بوده و بر اساس فرمایشات امام خمینی(ره) استفاده از این تفکر خیانت به اسلام است؛ مقابله با جریان لیبرالی باید ادامه یابد و لیبرال‌ها باید مسؤولیت خرابی‌ها را بر عهده بگیرند چراکه به علت ترویج افکار نادرست توسط آنها جوانان بسیاری در کشور به گمراهی کشیده شده‌اند.

وی افزود: برخی مدیران که علم اقتصاد سقوط کرده دشمن را خوانده‌اند، تاثیرپذیری مراجع تقلید از القائات عمومی مردم را مطرح می‌کنند در حالی که خود این افراد مورد تاثیر شخصیت‌های غربی هستند؛ اگر به دنبال فقه شیعه هستیم و مبتنی بر آموزه‌های دینی حکومت می‌کنیم باید به جای قواعد لیبرالی به دنبال استفاده از آموزه‌های فقه باشیم.

عباسی با بیان اینکه لیبرالیسم جهانی نمی‌تواند الگوی نجات‌بخش جامعه باشد، اظهار کرد: جامعه دینی که مردم آن با تکیه بر آموزه‌های قرآن کریم به دنبال پیشرفت هستند می‌تواند به موفقیت برسد.

وی از تکیه اقتصادی کشورهای مختلف به دلار بدون پشتوانه یاد کرد و گفت: این موضوع ایجاد بدهی در اقتصاد جهان را به دنبال داشته است.

عباسی از سردار قاسم سلیمانی به عنوان نماد غضب نیروهای اسلامی در جنگ سخت نام برد و ادامه داد: دستگیری کماندوهای آمریکایی به همگان اثبات کرد که ایران اسلامی توانسته به شیوه مطلوبی نیروهای آمریکا را ذلیل و حقیر کند.

این استاد برجسته دانشگاه خاطرنشان کرد: یکی از نمایندگان مجلس مانور موشکی را بی‌عقلی خوانده است در حالی که اگر قدرت موشک‌ها نبود اکنون نمی‌توانستیم در جامعه اسلامی با آرامش زندگی کنیم.

وی با اشاره به اینکه قدرت نظامی ایران هراس را در دل دشمن ایجاد کرده است، تصریح کرد: هیمنه‌های رهبری نشان از تاثیرگذاری نیروهای انقلابی است نه نیروهایی که در غرب و شرق تربیت شده و اکنون در منطقه ناامن غرب آسیا آرامش دارند و مانور موشکی را بی‌عقلی می‌دانند.

عباسی اضافه کرد: بی عقلی، اعتماد به دشمن مسلمین است نه مانور موشکی، چرا که موشک همانند قطعات مورد نیاز ایران خودرو و سایپا نیست که از خارج وارد کنیم بلکه برای رسیدن به این دستاورد شهدای بسیاری جان خود را فدا کرده‌اند.

عباسی خاطرنشان کرد: کشور فرانسه در مذاکرات بیشترین نقش منفی را مخالف ایران ایفا کرده و اینکه در اوج سختی‌ها بازار ایران را به این کشور سپرده و کارخانه‌های داخلی را تعطیل کرده‌ایم، عجب‌ترین ساز و کار دیپلماتیک است.

رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه رهبری سال 74 در سفر به قم بر ارائه تعریف مطلوب از پول با تکیه بر مبانی فقهی تاکید کردند، اضافه کرد: اکنون 21 سال از این سخن گذشته اما آیا تاکنون تلاش جامعی در این راستا انجام شده است.

وی یادآور شد: اگر به مطالبه رهبری توجه می‌کردیم جنگ ارزی امان مردم را نمی‌برید؛ علما و رزمندگان این میدان باید به دنبال تعریف جدیدی از پول در مبانی دینی باشند.

عباسی با اشاره به اینکه رهبری 28 شهریور امسال بر رهایی کشور از جادوی پول دشمن تاکید کرده‌اند، گفت: با این اقدام ملت‌های دیگر نیز از بند اسیری استکبار رها می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه ترامپ نمی‌تواند آمریکا را اداره کند، عنوان کرد: اربعین بدون دلار در فضای مجازی مطرح شد تا مردم دو کشور بدون دلار با یکدیگر ارتباط پولی داشته باشند اما این امر اجرایی نشد چراکه دولت‌های ایران و عراق از دلار سود می‌برند.

عباسی با بیان اینکه برخی اندیشمندان آمریکایی نیز نظام اقتصادی اسلامی را راهکار مدیریت اقتصاد دنیا خوانده‌اند، تصریح کرد: نظام مالی جامعه ستون فقرات نظام است و دشمن ستون فقرات حکومت‌ها را هدف گرفته است به همین علت باید سروری دلار شکسته شود و جایگاه ریال ارتقا یابد.

وی ادامه داد: مهم‌ترین رقیب روحانی در انتخابات آینده کارنامه دولت است و مردم نیز در برجام گشایش اقتصادی ندیدند و رشد بیکاری، از دست رفتن اعتماد عمومی و افزایش ناامیدی از دیگر مشکلات است.

عباسی با تاکید بر اینکه متفکران لیبرال نگران آینده انتخابات هستند، مطرح کرد: انتخاب ترامپ یک سکته سیاسی بود چراکه حضور او زیر پای برجام را سست کرده و به دنبال آن رخدادهای نزدیک در فرانسه مشکلات دیگری را به دنبال خواهد داشت.

این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه رقابت انتخابات آینده ایران میان اصولگرایی و اصلاح‌طلبی نیست، عنوان کرد: در انتخابات آینده شاهد تقابل میان انقلابیون و لیبرال‌ها خواهیم بود؛ افرادی به عنوان مدیر، وزیر و استاد دانشگاه از لیبرالی بودن سخن به میان می‌آورند و جریان لیبرال در احزاب، رسانه‌ها، نشریات و دستگاه‌ها جایگاه مشخصی دارد.

عباسی تعریف انقلابی بودن را اعتقاد داشتن به ظهور امام زمان(عج) خواند و مطرح کرد: فرد انقلابی باید در کشورهای مختلف حضور داشته باشد و سبب تحقق بیداری اسلامی شود و وضعیت موجود که مبتنی بر تفکر لیبرالی است باید تغییر کند تا زمینه‌های لازم برای ظهور فراهم‌سازی شود.

وی بر تحول علوم انسانی تاکید کرد و گفت: جریان لیبرال، انقلاب را یک اشتباه دانسته و به دنبال ذوب شدن در نظام سلطه است و مخالف سخنان امام خمینی(ره) به دنبال مطرح کردن «ما نمی‌توانیم» است.

عباسی با بیان اینکه عقب‌ماندگی‌های کنونی نشان از عملکرد نادرست پشیمان شدگان از انقلاب اسلامی است، عنوان کرد: افرادی که در دوره انقلاب به دنبال افراطی‌ترین مباحث بودند اکنون تفریطی‌ترین مباحث را دنبال می‌کنند؛ جامعه در پیچ مهم تاریخی قرار دارد و فاصله در میان لیبرال ها و انقلابیون در حال زیاد شدن است به همین علت باید طرف خود را مشخص کنیم.

رئیس مرکز بررسی‌های دکترینال امنیت بدون مرز با اشاره به اینکه اسلام می‌تواند مشکلات اقتصادی را رفع کند، تصریح کرد: برخی مانع خودنمایی قدرت اسلام هستند هر چند که نظام اسلامی تمرینی برای حکومت امام زمان(عج) بوده و امام به این نظام توجه دارد.

شماره پیامک قم نا: 50001717150598رایانامه: info@Qumna.com