به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبرقم (قم نا)، در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی و با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر کشور و بحث های متعددی که پیرامون لزوم مبارزه با مفاسد اقتصادی شروع شده است ، مجموعه گفت و گوی های صریح و شفاف اقتصادی با نمایندگان با نام «چالش شفافیت» منتشر شد.
در این مجموعه با نمایندگان و کاندیداهای مجلس در مورد وضعیت مالی و اقتصادی آنها و منابعی که صرف هزینه های تبلیغاتی شان می شود، به طور شفاف گفتگو شده است.
ضمنا در بخش دیگری از این مصاحبه سوالاتی که مردم پرسیده اند نیز توسط نمایندگان ملت پاسخ داده خواهد شد.
این مجموعه توسط سفیرفیلم تهیه شده است و اولین قسمت آن با حضور آقای قاضی پور، نماینده مردم ارومیه امروز منتشر شد.
گفتگو با قاضی پور نماینده مردم ارومیه
مستند کوتاه | چالش شفافیت (نمايندگان مجلس)
در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی، مجموعه گفت و گوی های صریح و شفاف اقتصادی با نمایندگان با نام «چالش شفافیت» منتشر شد.
اخبار مرتبط :
- لزوم اهتمام بخشهای مختلف علمی نسبت به معرفی شهید صدر
- 30 واحد صنعتی آلاینده استان قم پلمب شد
- برگزاری نخستین آزمون ادواری سنجش مهارت به صورت الکترونیکی در قم
- استقبال کمنظیر از پانزدهمین محفل قمپز
- هیئتهای غربی و سیاسی با هدف ترویج فرهنگ غربی در ایران حضور مییابند
- گردهمایی بزرگ اصولگرایان قم برگزار می شود
شماره پیامک قم نا: 50001717150598رایانامه: info@Qumna.com