کد خبر ۶۷۸۱۴ انتشار : ۱۷ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۰۹:۴۴

جابجایی سالانه ۸۰۰ میلیون مسافر با مترو در کشو

معاون عمران و توسعه امور شهری وزارت کشور گفت: سالانه ۸۰۰ میلیون مسافر از ۱۹۳ ایستگاه موجود مترو در کشور جا به جا می‌شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی خبر قم به نقل از گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، معاون عمران و توسعه امور شهری وزارت کشور گفت: سالانه ۸۰۰ میلیون مسافر از ۱۹۳ ایستگاه موجود مترو در کشور جا به جا می‌شوند.

مهدی جمالی نژاد افزود: هم اکنون طرح مطالعات حمل و نقل ریلی در ۹ شهر کشور شامل تهران، مشهد، شیراز، اصفهان، تبریز، کرج، اهواز، قم و کرمانشاه در حال انجام است و مطالعات تراموای شهری نیز در شهر‌های قزوین، رشت و ارومیه در حال پیگیری است.


این مسئول، طول خطوط در دست بهره برداری مترو کشور را ۲۹۵ کیلومتر اعلام کرد و یادآور شد: برای سال ۱۴۰۲ و براساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته این میزان به ۵۸۳ کیلومتر افزایش خواهد یافت که با انجام این کار تعداد مسافران جا به جا شده به ۲ میلیارد نفر در سال خواهد رسید.


به گفته وی، تعداد واگن‌های مورد نیاز تا سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۲ هزار واگن خواهد بود و در حال حاضر نیز یک هزار و ۷۳۹ واگن فعال در خطوط مترو کشور مورد استفاده قرار گرفته اند.


وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه ۳۲ هزار میلیارد ریال همه ساله با استناد تبصره ۲ ماده ۳۹ به سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها تخصیص داده می‌شد، افزود: امسال این میزان اعتبار به سمت هدفمندی یارانه‌ها رفت و شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور از آن بهره‌مند نشدند، اما با نظر مساعد نمایندگان مجلس و پیگیری سازمان شهرداری‌ها دوباره اعتبار یاد شده احیا و امیدواریم برای سال آینده شاهد توزیع عادلانه آن در شهر‌ها و روستا‌های کشور باشیم.


جمالی نژاد انتظام بخشی به نیروی انسانی در شهرداری و دهیاری‌ها را از اولویت‌های معاونت عمران و توسعه امور شهری وزارت کشور برشمرد و تاکید کرد: با توجه به لزوم امنیت شغلی، از ابتدای امسال فعالیت خود را در خصوص تبدیل وضعیت قراردادی‌ها و سپس تبدیل وضعیت شرکتی‌های شاغل در شهرداری‌ها را در دستور کار خود قرار دادیم و امیدواریم در آینده نزدیک نیز تمهیداتی را در این خصوص برای دهیاران به مورد اجرا درآوریم.


این مسئول وزارت کشور در بخش دیگری از سخنان خود به آمار بالای تلفات جاده‌ای درون و برون شهری کشور اشاره و ادامه داد: این موضوع دغدغه همیشگی دولتمردان ما بوده به همین لحاظ و با پیگیری‌های به عمل آمده در شورای ترافیک کشور، تدابیری اندیشیده شده تا به نوعی این مساله سیر نزولی به خود بگیرد.


وی در خصوص تفویض اختیارات استانی، اظهار داشت: تلاش وزارت کشور همواره در جهت افزایش اختیارات در حوزه‌های معاونت‌های عمرانی و دفاتر فنی استانداری‌ها بوده که در صورت انجام این کار و اعتماد به مجموعه یاد شده، بدون شک شاهد روان‌تر شدن کار‌ها و تسریع در انجام امور خواهیم بود.


جمالی نژاد، تسهیل امور، تسریع در خدمات و تکریم مردم را سیاست اولویت دار وزارت کشور دانست و گفت: خوشبختانه با تعامل خوب و سازنده وزارت خانه‌های کشور و راه و شهرسازی، بستر‌های لازم برای انجام این کار فراهم شده است.


وی در ادامه با اشاره به اجرای ۷۰ پروژه عمرانی فعال در قزوین توسط شهرداری، افزود: نگاه مجموعه مدیریت این شهر براساس انسان محور بودن است و در عین حال نیز تلاش‌های خوب و سازنده‌ای در حوزه حمل و نقل عمومی آن به عمل آمده تا جایی که قزوین امروز در این حوزه از شهر‌های پیشگام و پیشرو کشور محسوب می‌شود.


این مسئول به حفاظت محور بودن پروژه‌های در دست اجرای شهرداری قزوین هم اشاره کرد و یادآور شد: تلاش‌های چشمگیری در خصوص حفظ و صیانت از سوابق تاریخی، فرهنگی و دینی این شهر به عمل آمده تا جایی که سعی شده تا این طرح‌ها خدشه‌ای به سابقه تاریخی آن وارد نیاورد.


به گفته وی، در راستای انجام صحیح برخی پروژه‌ها نیازمند همکاری برخی دستگاه ها، به خصوص سازمان میراث فرهنگی و گردشگری هستیم تا ضمن حفظ شهر و میراث‌های آن، شاهد توسعه پایدار در آن نیز باشیم.

شماره پیامک قم نا: 50001717150598رایانامه: info@Qumna.com